رسپی ها

ادویه پاچینی چیست و ترکیبات و طرزتهیه

ادویه پاچینی

پاچینی یکی از غذاهای سریع، خوشمزه و کم هزینه است که این روزها جای خود را در سفره خانواده های ایرانی باز کرده و طرفداران زیادی دارد. برای تهیه پاچینی لازم است ابتدا بال و کتف مرغ را مرینیت کرده و سپس به صورت سرخ شده یا کبابی بپزید ترکیبات ادویه پاچینی کاملا سلیقه ای است و با توجه به ذائقه خود می توانید از فلفل سیاه، پودر زنجبیل، آویشن، پودر زیره، پودر سیر، پاپریکا و کنجد استفاده کنید. در ادامه به طرز تهیه پاچینی و ادویه خانگی پاچینی پرداخته می شود.

ادویه پاچینی

دستورالعمل 1

مواد لازم برای درست کردن ادویه پاچینی

  1. آویشن: نصف قاشق چای خوری
  2. پاپریکا: یک قاشق چای خوری
  3. فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  4. کنجد: یک قاشق چای خوری
  5. فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
  6. نمک دریایی: نصف قاشق چای خوری

دستورالعمل 2

مواد لازم برای تهیه ادویه پاچینی

  1. پودر سیر: نصف قاشق چای خوری
  2. پودر پیاز: نصف قاشق چای خوری
  3. پودر زنجبیل: یک قاشق چای خوری
  4. پودر زیره: نصف قاشق چای خوری
  5. فلفل قرمز: نصف قاشق چای خوری
  6. فلفل سیاه: نصف قاشق چای خوری
  7. نمک دریایی: نصف قاشق چای خوری

توجه داشته باشید که انتخاب ادویه برای غذاهای مختلف کاملا سلیقه ای است و شما می توانید با توجه به مقدار مرغ ها، میزان ادویه را کم و زیاد کنید.

خواص ادویه پاچینی

ادویه های مختلف، خواص فراوانی دارند و معمولا عملکرد دستگاه گوارش را بهبود بخشیده و در هضم غذا مؤثر هستند. اضافه کردن ادویه به غذاها علاوه بر ایجاد طعم و عطر خوشایند، تأثیر فراوانی در سلامت نیز دارند.
پودر سیر: این ادویه یکی از مهمترین طعم دهنده هاست و موجب کاهش کلسترول، بهبود عملکرد دستگاه گوارش، تقویت سیستم ایمنی و هضم بهتر غذا می شود.

نمک دریایی: نمک دریا دارای مواد معدنی بسیاری از قبیل پتاسیم، سدیم، کلسیم، منیزیم و روی است و استفاده مکرر از آن موجب بهبود گردش خون، کاهش التهاب مفاصل، درمان بیماری های پوستی و تنظیم قند خون می شود.

فلفل: فلفل سیاه، قرمز و پاپریکا با افزایش متابولیسم بدن باعث از بین رفتن چربی های مضر بدن می شوند؛ علاوه بر این انواع فلفل ها دارای ویتامین های B، C، K و a هستند که در سلامت پوست، مو و ارگان های حیاتی بدن نقش مهمی دارند.

آویشن: این گیاه خوش عطر سرشار از آهن، کلسیم، منگنز و ویتامین K بوده که برای درمان التهاب، سوء هاضمه، تقویت سیستم قلبی و عروقی، درمان فشار خون و درمان عفونت مفید است.

کنجد: کنجد دارای مواد معدنی از قبیل آهن، کلسیم، روی و منگنز است و برای درمان کم خونی، تنظیم قند خون، کاهش فشار خون و کاهش دردهای روماتیسمی نقش مؤثری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *